Ismaskine tilbud.

Hjemmelavet hyldeblomstsorbet is

Hjemmelavet hyldeblomstsorbet is. Hyldeblomst er en utroligt lækker smag, som også går utroligt godt i desserter. Sorbet is er en sikker vinder. Denne is opskrift kan laves på ismaskine og kan serveres sommer og vinter. Hyldeblomstsorbet er en utrolig lækker dessert, som de fleste vil kunne lide.

Hjemmelavet hyldeblomstsorbet is
Print
Af: Ida
Tilberedningstid: 10 mins
Nedfrysning: 1 hour 30 mins
I alt: 1 hour 40 mins
Lækker hindbærsorbet, som er en utroligt lækker dessert til enhver lejlighed.
Ingredienser
  • 2 1/2 dl koncentreret
  • hyldeblomstsaft
  • 3 dl vand
  • 200 g sukker
  • 1 1/2 æggehvide
  • 30 gram flormelis
Fremgangsmåde
  1. Hæld sukker og vand i en gryde og kog dette til en sukkerlage.
  2. Hyldeblomstsaften tilsættes sukkerlagen.
  3. Hæld massen på ismaskinen og lad den køre til det begynder at blive grynet af is. Ca. 15-20 min.
  4. Pisk æggehvider og flormelis grundigt, til det opnår en marengsmasse agtig konsistens.
  5. Tag isen ud af maskinen og pisk den sammen med marengsmassen, hvorefter du fryser isen færdig i ismaskinen. Ca. 15-20 min.
  6. Herefter er sorbetisen klar til servering – eller til nedfrysning til senere brug.

 

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 4.5/5 (4 votes cast)
Hjemmelavet hyldeblomstsorbet is, 4.5 out of 5 based on 4 ratings